sindikat

02. rujna 2016.

SPORTSKI SUSRETI ČLANOVA HSP-a
PRIJAVE DO 05.09.2016.

Dragi svi, s današnjim danom počinju prijave za sportske susrete članova Hrvatskog sindikata pošte i trajat će do 5. rujna. Ovo su nam već četvrti susreti za redom, a osim nove lokacije za koju smo se odlučili, novost je da će se ove godine na susrete moći prijaviti i oni koji nemaju sportskih afiniteta ni ambicija, a navijanje i druženje im dobro ide. Mogućnost za odabir takvog načina sudjelovanja bit će ponuđena na prijavnici koju ćete pronaći kod svog sindikalnog povjerenika.  Pa eto, da ponovimo, susreti će se za razliku od dosadašnjih koji su se održavali u Umagu, ove godine održati u Biogradu na moru, u hotelu Adria, od 30.09. do 02.10.2016.  Na prijavnici ćete moći odabrati jednu od ponuđenih disciplina - mali nogomet (M), odbojka (Ž+M), pikado (Ž), povlačenje konopa (Ž+M), utrka u vrećama (Ž+M) i nova disciplina - boćanje (Ž+M) – te mogućnost odabira opcije „bez sportskih obveza“. Molimo vas da na prijavnicama popunite sve tražene podatke. Kao i za sve dosadašnje susrete, na prijavnici će biti potreban potpis vašeg neposrednog rukovoditelja, stoga vas molimo da se na vrijeme organizirate i usuglasite sa svojim nadređenim, odnosno da dogovorite korištenje godišnjeg odmora u navedene dane održavanja susreta. Uz prijavnicu potrebno je popuniti te potpisati i suglasnost, koju ćete također potražiti kod svog sindikalnog povjerenika. Cijena "all inclusive" aranžmana (prijevoz, smještaj, veselica, iće, piće...) je 500,00 kn po osobi, plativo u 5 mjesečnih rata. Dospijeće prve rate je na isplati plaće za rujan (15.10.2015.), a ne za kolovoz kako smo ranije pisali.