sindikat

DOGAĐANJA

19. prosinca 2016.

4. SPORTSKI SUSRETI ČLANOVA HSP-a

Od 30. rujna do 02. listopada, u Biogradu na Moru održani su 4. sportski susreti članova HSP-a. Uključujući naše tradicionalne goste, kolege iz Hrvatskog sindikata šumarstva, Makedonce, Mađare i Srbe, na ovogodišnjim susretima okupilo se oko 315 sudionika, najviše do sada. Uz dobru zabavu, muziku i ples, naši su članovi i gosti odmjerili snage u šest disciplina. Najboljima čestitamo i svima zahvaljujemo na sudjelovanju. Vidimo se dogodine! MALI NOGOMET: 1.Zadar, 2.Slavonija, 3.Zagreb. ODBOJKA: 1.Split, 2.Zadar-Šibenik-Dubrovnik, 3.Zagreb-Vukovar. POVLAČENJE KONOPA: 1.Split-Zagreb, 2.Karlovac-Sisak-Varaždin, 3.Makedonija-Srbija. UTRKA U VREĆAMA (Ž): 1.Mina Ademović (Srbija), 2.Donka Gadzovska (Makedonija), 3.Silvija Pavlović (Osijek). UTRKA U VREĆAMA (M): 1.Tomislav Tadić (Zadar), 2.Đuro Martinović (Sisak), 3.Mate Babić (Split) PIKADO: 1.Marija Glavaš (Osijek), 2.Natalija Kujundjieva (Makedonija), 3.Mihaela Kliček Miha (Zagreb). BOĆANJE: 1.Ekipa 6 (Sofija Grozdanić - Vukovar, Veđad Bijasović - Pazin i Nedjeljko Colić - Rijeka), 2.Ekipa 2 (Anka Gović - Šibenik, Damir Crljen - Šibenik i Joso Ivanišević - Šibenik), 3.Ekipa 5 (Dina Bogdan - Split, Tomislav Petrović - Osijek i Marko Mišević - Osijek). Za najboljeg strijelca u nogometu proglašen je Blaž Budanović iz Zadra, dok je titula najboljeg golmana pripala Ivi Mariću, također Zadraninu.