sindikat

TURISTIČKA SEZONA 2017.
PODNOŠENJE PRIJAVA
* 17.-27. veljače 2017. *>

Radnici zaposleni u Hrvatskoj pošti imaju mogućnosti ljetovati u turističkim objektima PLAVE VALE HSP: Punat (otok Krk), Rogoznica, Bol (otok Brač), Vrboska (otok Hvar) i Mlini kod Dubrovnika. Glavna turistička sezona u PLAVOJ VALI HSP započinje 18. lipnja i traje do 17. rujna 2017.g.
Raspored smjena za 2017.g. bit će na bazi 7 noćenja (smjene su nedjeljom), osim u Vrboskoj, gdje su smjene gostiju na bazi 10 noćenja. Dolazak u apartmane je nakon 14 sati, a smjene završavaju na dan odlaska, najkasnije do 10 sati.
Prijave se zaprimaju od 17. do 27. veljače 2017. , isključivo pisanim putem na popunjenom obrascu za prijavu.

Obrazac se može preuzeti ovdje
gumb
ili kod vašeg sindikalnog povjerenika.

Popunjeni obrazac potrebno je dostaviti na adresu:
Plava Vala HSP d.o.o., Radićeva 12, 10000 Zagreb osobno, putem pošte, putem fax poruke na broj
01/492 96 76 ili na e-mail: blagajna1@sindikat-hsp.hr

Obavijesti o prihvaćanju prijava bit će dostavljene podnositeljima putem pisane obavijesti i ona će sadržavati će sve informacije potrebne za uspješnu realizaciju turističkog smještaja.

Podnositelj kojemu prijava bude prihvaćena plaća akontaciju u iznosu od 500 kuna.

Akontaciju je potrebno uplatiti u roku od 5 (pet) kalendarskih dana od dana primitka pisane obavijesti o prihvaćanju prijave.

Plaćanje se vrši isključivo putem naloga za plaćanje, na žiro račun društva Plava Vala HSP d.o.o., kako slijedi:
- Ime uplatitelja - upisati ime i prezime
- Primatelj - upisati Plava Vala HSP d.o.o.
- Iznos - upisati iznos od 500 kn
- Poziv na broj zaduženja - upisati OIB uplatitelja
- Broj računa primatelja - upisati IBAN: HR3823900011100333431
- Opis plaćanja – upisati: akontacija za najam apartmana
- Kopiju dokaza o uplati treba poslati na telefaks broj 01 4929-676.

Plaćanje cijene smještaja moguće je jednokratno ili u ratama:
- za radnike Hrvatske pošte koji nisu članovi HSP-a - do 5 mjesečnih obroka;
- za članove HSP-a - do 10 mjesečnih obroka (akontacija se računa kao prvi obrok).

Kod plaćanja pune cijene smještaja prije dolaska u turistički objekt, Plava Vala će odobriti popust od 5%. Kod plaćanja cijene smještaja u ratama, korisnik smještaja je dužan prilikom preuzimanja uputnice predočiti na uvid dokaz o uplati akontacije i potpisati suglasnost za obustavu na plaći do konačne isplate.

Podnositelju prijave kojemu je prijava prihvaćena bit će dostavljena uputnica na ime podnositelja i nije prenosiva na drugu osobu. Uputnicu je potrebno predočiti prigodom dolaska u objekt za smještaj gostiju. Svi korisnici našeg turističkog smještaja plaćaju boravišnu pristojbu. Za djecu od 12 do 18 godina popust iznosi 50%. Boravišna pristojba je sastavni dio računa i bit će uključena u prvu mjesečnu ratu plaćanja.

CJENIK-USLUGA SMJEŠTAJA PLAVA VALA HSP d.o.o. ZA 2017. GODINU