sindikat

DOGAĐANJA


19. srpnja 2023.

DEVETI SPORTSKI SUSRETI ČLANOVA HSP-a

PRIJAVE DO 31. KOLOVOZA 2023.

Dragi članovi, Hrvatski sindikat pošte i ove godine tradicionalno organizira sportske susrete za svoje članove. Susreti će se održati u Zaton Holiday Resortu, Dražnikova 76 t, Zaton, od 21. do 24. rujna 2023. godine.  Prijave kreću s današnjim danom i trajat će do 31. kolovoza 2023. Kao i ranijih godina, na susrete će se moći prijaviti i oni koji nemaju sportskih ambicija, a navijanje i druženje im dobro ide. Mogućnost za odabir takvog načina sudjelovanja bit će ponuđena na prijavnici koju ćete moći pronaći kod svog sindikalnog povjerenika.

Na prijavnici ćete moći odabrati jednu od ponuđenih disciplina - mali nogomet (M), pikado (Ž/M), boćanje (Ž+M), odbojka (Ž+M), povlačenje konopa (Ž+M), tenis (Ž/M) i stolni tenis (Ž/M).

Molimo vas da na prijavnicama popunite SVE tražene podatke.

Kao i za sve dosadašnje susrete, na prijavnici će biti potreban potpis vašeg neposrednog rukovoditelja, stoga vas molimo da se na vrijeme organizirate i usuglasite sa svojim nadređenima, odnosno da dogovorite korištenje godišnjeg odmora u navedene dane održavanja susreta. Uz prijavnicu, potrebno je popuniti te potpisati i suglasnost, koju također možete zatražiti kod svog sindikalnog povjerenika.

Sva prava pridržana Hrvatski sindikat pošte, dizajn dpi